ZAČÍNAME ROBIŤ ROZVOZ

Mohla by som tu spraviť srdcervúci (a pravdivý) post o tom, ako mi majiteľ priestoru zo dňa na deň zdvihol nájomné, a následne zbierku na môj biznis, ako je to teraz v móde.

Lenže, byť v niečom dobrý ešte nedáva právo na existenciu. To ma naučili covid a Adam Berka🌻. Bola to tvrdá biznis lekcia.

Nebyť zvýšeného nájmu, asi by som takto hibernovala ešte ďalší rok, čakajúc, že sa mi vrátite. Lenže nevrátite sa ešte dlho. Mnohí už nikdy.

Tak vám budem naďalej postovať mikro-storky z bistra, lebo mi robi radosť, že ich čítate, a od utorka si rozbiehame vlastnú donášku, aby bolo aj z čoho žiť.

Neviem, čo mám čakať. Ale u nás v Polievočke to chceme a tešíme sa, aj vy to chcete, a keď obe strany chcú, ja nevidím dôvod, prečo by to nemohlo fungovať. No nie? 😉

Podrobnosti a kompletné menu na budúci týždeň už čoskoro, čekuj.