Lebo vtedy vykonávam iné, pre hosťa neviditeľné činnosti (nakupujem, pečiem, varím  si vývary, robím cateringy, chodím na pohreby, stretávam sa s dodávateľmi atď).

Nie, varím len na objednávku. Považujem to za etický systém práce. Nič sa nevyhadzuje, neplytvám surovinami.  Funguje to tak, že si objednáte  deň vopred (môžete aj skôr).  Vyberiete si z online menu, o čo máte záujem, a pošlete mi správu cez WhatsApp alebo sms. Pred záverečnou sa môžete zastaviť „na blind“, či niečo náhodou nezostalo . Na koláče, nátierky, drobnosti nepotrebujete rezerváciu.

Áno, mám jeden stôl a tri stoličky. Hostia si jedlo väčšinou berú so sebou.

Nie, nájdete tu aj pečivo, občas hlavné jedlo a dezert, odporúčam sledovať dennú online ponuku. No výdatné polievky sú mojou vlajkovou loďou

V prvom rade, každý deň iné. Vyberie si dobrodruh aj tradicionalista.

Áno, polievky (a väčšinu jedál) pripravujem bez múky, zahusťujem ich len rozmixovanou zeleninou.
Väčšinou si vyberiete, no odporúčam prečítať si popis konkrétneho jedla a zoznam alergénov, zloženie uvádzam podrobne. Ako náhradu mlieka pri varení používam mandľovú smotanu.

Debetnou a kreditnou kartou áno, Calio a Ticket restaurant kartou nie.

Áno, pokojne aj vlastnú lyžicu. Je to prístup ohľaduplný k životnému prostrediu, nevyprodukujete žiaden odpad.

Z naivity a lásky. 🙂