Pondelok je deň, keď robím nákupy, často mimo Bratislavy, účtovníctvo, chodím do banky, na poštu, úrady, navštevujem iné podniky – miesta, kam sa inokedy nedostanem.

V princípe varím len na objednávku. Považujem to za etický systém práce. Nič sa nevyhadzuje, neplytvám surovinami.  Funguje to tak, že si objednáte  deň vopred (môžete aj skôr).  Vyberiete si z online menu, o čo máte záujem, a pošlete mi správu cez WhatsApp alebo sms. Pred záverečnou sa môžete zastaviť „na blind“, či niečo náhodou nezostalo . Na koláče, nátierky, drobnosti nepotrebujete rezerváciu.

Mám jeden stôl a tri stoličky. Hostia si väčšinou jedlo berú so sebou.

Nie. Výdatné polievky sú mojou vlajkovou loďou. Ale nájdete tu aj iné jedlá alebo dezert. Odporúčam sledovať moju dennú ponuku.

V prvom rade, každý deň iné. Vyberie si dobrodruh aj tradicionalista.

Áno, polievky (a väčšinu jedál, aj dezerty) pripravujem bez múky, zahusťujem ich len rozmixovanou zeleninou.
Väčšinou si vyberiete, no odporúčam vám prečítať si popis konkrétneho jedla a zoznam alergénov, zloženie uvádzam v menu podrobne. Ako náhradu mlieka pri varení obvykle používam ryžovú smotanu alebo mandľové mlieko. Keďže si jedlo u mňa objednávate vopred, viem Vám ho prispôsobiť, ak mi dáte v dostatočnom predstihu vedieť.

Debetnou a kreditnou kartou áno, Calio a Ticket restaurant kartou nie.

Určite áno, pokojne aj vlastnú lyžicu. Ocením to, je to prístup ohľaduplný k životnému prostrediu, nevyprodukujete tak žiaden odpad.

Z naivity a lásky. 🙂