KOLÁČ DO SERVÍTKY A KARIMATKA

Ešte som sa len zobudila, zrolovala karimatku, že teda je sobota a idem domov, zapla som mobil, a tam už naskákané objednávky!Petržalka rulez! Jednoznačne.Petržalka je plná ‚našich‘. 😊 Nenechali ste sa rušiť ani tým, že online menu včera v noci … PREČÍTAŤ

0
Donáška, PRVÝ TÝŽDEŇ ZA NAMI!

Nechápem ako, ale rozbehli sme to, a prežili sme. Myslím, že to pôjde.Moji kolegovia, Tomáš a Lenka, sa síce o mňa boja, lebo ráno, keď balíme a nakladáme jedlo, je to ako v Bistre U nepríčetnej. Stresy, rozumiete.Ale naozaj si … PREČÍTAŤ

0
DONÁŠKA – ako to funguje:

Kam doručujeme a orientačné časy doručenia/ak Ti nevyhovujú, prosím, príď osobne, zatiaľ máme len jedného kuriéra/:Staré mesto (bez pešej zóny) 11:30-12:15,Petržalka 12:15-13:00,Ružinov 13:00-13:45,Vajnorská ul.(od Trnavského mýta po Polus) 13:45-14:30. Platba: LEN KARTOU u vodiča. Cena donášky: jednotne 2,50€.Objednávaš (najneskôr) deň … PREČÍTAŤ

0
KARAVAN

Chodieval k nám jeden pán, a nevedel, čo so životom. Volali sme ho Pán Čo-nevie-čo-so-životom.Bol to pekný chlapec, ale s výrazom pokerového hráča a mimikou Nicole Kidman po plastike. Z tej tváre ste nič nevyčítali, pokiaľ nechcel. Jediné, čo nevedel … PREČÍTAŤ

0
SYSTÉM OBJEDÁVANIA A DONÁŠKY

1- Objednávaš minimálne 1 deň vopred.(Môžeš si objednať aj na celý týždeň vopred. Tak objednávajú ľudia, ktorí vedia, čo chcú, a majú málo času. Potom na to už nemusia myslieť.)Tento systém mám vyše roka, a funguje. Dokážete si objednať vopred. … PREČÍTAŤ

0
ZAČÍNAME ROBIŤ ROZVOZ

Mohla by som tu spraviť srdcervúci (a pravdivý) post o tom, ako mi majiteľ priestoru zo dňa na deň zdvihol nájomné, a následne zbierku na môj biznis, ako je to teraz v móde. Lenže, byť v niečom dobrý ešte nedáva … PREČÍTAŤ

0
MESTSKÁ TURISTIKA 2

„Snívalo sa mi, že som lopatou zabila mačiatko,“ povedala som nahlas. Mala som ten zlý sen ešte stále pred očami. „No teda, a my sme ťa nechali s našou mačkou“, poznamenal sucho Kamoš, a ďalej sme sa hrabali v starých … PREČÍTAŤ

0
PEŤKO

Niekedy sa stane, že okrem rodiny ‚zdedíte‘ aj celú partiu človeka, s ktorým žijete. Ak si s niektorým z nich porozumiete, je to šťastie. Tak som sa zoznámila s Peťkom ‚Dobe‘. Väčšina z nás si celé roky myslela, že sa … PREČÍTAŤ

0
VEG-ŠKVARKOVNÍK

Dnes som na vás skúšala novinku – špaldové bagle (ktoré už poznáte, klasika), ALE plnené oškvarkami s bryndzou, a druhú verziu plnenú ne-škvarkami od nemenovaného slovenského výrobcu tofu.Ktosi mi totiž povedal, že keď kysnuté cesto potriem ‚oškvarkovou‘ nátierkou od Luntera, … PREČÍTAŤ

0
‚GASPAČO‘

Chodieval k nám jeden pán a obedoval vždy sám. Vykazoval znaky najvyšších šéfov. Mal chladný, neprítomný pohľad, úsečný prejav, drahé hodinky a takú tú auru, pri ktorej si držíte dištanc. Obedovať sám (ak nejde o business), je asi jedným z … PREČÍTAŤ

0
MESTSKÁ TURISTIKA

Z času na čas snívam o tom, ako si otvorím hostel v Osadnom.„Kde je Osadné???“, pýtajú sa kamaráti a ja im vysvetľujem, že je to posledná dedina na konci republiky, na hraniciach s Poľskom a Ukrajinou.„Ale veď ti tam nikto … PREČÍTAŤ

0
SIMPSONOVCI

Vošiel raz ku mne taký chlapec a v ruke držal šišku s dierou. Alebo po americky – ‚donut‘. „Keby ste to tu predávali, chodil by som aj každý deň!“, nadchýňal sa. Usmievala som sa, lebo toto sú presne tie ‚keby‘, … PREČÍTAŤ

0
BEZ NADPISU

Viete, čo ma na tomto celom (bistre, varení a tak) baví vlastne najviac?Holý fakt, že cez jedlo sa dá priblížiť k ľuďom.Dotknete sa ich na takých miestach, ktorých by vám ako cudzej osobe nikdy nedovolili sa dotknúť. A hlavne, ‚dotýkate‘ … PREČÍTAŤ

0
BRYNDZA A MANGO

Nemyslela som, že sa raz v bistre dožijem toho, že budem môcť každý deň variť jednu a tú istú vec, lenže – dočkala som sa. Slané kokosové bochníčky. Chcete ich. Vaše deti ich chcú. My ich chceme.Tak ich teda pečiem. … PREČÍTAŤ

0
1 2 3 4